En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın ve müstacel mevki anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu branş temelı modellerde uygun kapı koluna emsal. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

İnsan yoğunluğu ziyade olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin boyut önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangın bapları özellikleri alakadar mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir sarrafiyelık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bapnın bediiyat bünyesı ve istek edilen aksesuarların tasarrufı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı ne bakım mimarilmalıdır? Yangın kapıları ahenkli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işçiliklevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak ciğerin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin tendürüst bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının arama edilmesini içerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve aksiyonaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Göreceksiniz ki bu grado ali kaliteli yangın baplarını en oranlı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine bili koparmak yürekin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve şık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, Yangın Merdiveni Kapısı haricen mirlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page